Psykoterapi

 

Psykoterapi samtalerum Klinik Solkilden Næstved

 

Få Psykoterapi, der styrker dit selvværd

Alle kan have brug for en samtale og en støttende hånd nu og da i livet, og Integral Dynamisk (ID) psykoterapi er en behandlingsform, der typisk består af regelmæssige samtaler hos mig som uddannet psykoterapeut, der kan forløbe over uger eller år. Her tager jeg hånd om både dit sind og krop. Da kroppen husker alt af både det gode og det dårlige, vil det sætte sine aftryk.

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker (dig) ud af livets vanskelige perioder, og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Man vil kunne vælge kun samtaler når du booker, men har også mulighed vælge fysisk behandling også under en session.

Øger din selvindsigt og kommer bag dine forestillinger.

Hvilke problemer kan afhjælpes med psykoterapi ?

Føler du dig ensom, ulykkelig, nedtrykt, sorgfuldt, stresse?
Har du brug for mere, større selvværd?
Lyst til at lære mere om dig selv, om hvorhvor andre reagere som de gør.
Har du konflikter med partneren, børnene, søskende, forældre, chefen, kollegaer.
Stressramt
Ramt af afhængighed / tvangshandlinger.
Angst, frygt, bekymringer for konkrete ting / situationer
Angst, frygt, bekymringer der er svært at definere.
Udsat for en livskrise skilsmisse eller andet form for brud.
Udsat for chok, traume, ulykke, sygdom.

Intet problem, følelse er for lille til at tale om. Det at have en udenforstående, at vende div følelser, tanker, adfærd eller dilemmaer giver en større indsigt, bevidsthed samt forståelse, der udvikler nye resurser og kompentencer til fremtiden.

Oprindelse af ID Psykoterapi

ID-terapi er en såkaldt Integral Dynamisk psykoterapi, som bl.a. dokumenterer, at vi som mennesker hver især udvikler os forskelligt og i en vis grad uafhængigt indenfor en række udviklingsområder eller “udviklingslinier”, som vi også kalder det. For eksempel kan hhv. vores følelsesmæssige, vores sociale, moralske, kognitive, psykoseksuelle og identitetsmæssige udvikling befinde sig på forskellige niveauer.

Indenfor integral psykoterapi arbejder vi ud fra den erkendelse, at selvets udvikling, dvs. vores identitetsudvikling er det primære og helt afgørende område at sætte ind på, når vi arbejder terapeutisk med mennesker. Vores selvfølelse er helt afgørende for både vores psykiske, sociale og fysiske trivsel og helbred.

Vi arbejder med overbevisninger, den kritiske sans, får udviklet bevidstheden.

Består af forskellige terapiformer som NLP, kognitiv,

Uddannelsen tager fire år, hvor jeg også selv har gennemført et psykoterapeutisk forløb som klient, og der kender derfor processen på egen krop og sind. Derefter skrives en eksamensopgave, der skal op og forsvares.

Hvordan foregår Psykoterapi

I et varmt og trygt rum hvor vi gennem samtaler, øvelser i klinikken går på opdagelser i klientens følelser, tanker og adfærd som fylder for dig, og giver udfordringer eller forhindre dig i sin dagligdag og relationer til andre, hjemme samt arbejder med vejrtrækning og kroppen.

Jeg arbejder rigtig meget med kroppen og dens sprog, den fortæller så meget om alt det vi gør ubevidst.

Du vil opnå en større forståelse af dig selv, dine reaktionsmønstre, du vil kunne bryde med alt det usunde, tillægge dig nye og sundere vaner, samt opdage dine stærke resurser og kompetencer.

Jeg kan tilbyde dig samtaler i rolige og varme omgivelser, med masser af rummelighed. Det er dig der sætter grænser og bestemmer, hvad vi skal tale om. Alle kan have brug for en at tale med om tanker og følelser.

 

Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssig

Jeg udviklede mere selvværd og selvtillid

Jeg blev mere modig

Slap gamle mønstre/vaner og fandt nye og sundere

Gav slip på gamle traumer

 

 

logo-ID-Psykoterapeutisk-Forening