Zoneterapi

Få virksom zoneterapi, der genopretter balancen i din krop med blide og præcise tryk!

Klinik Solkilden giver zoneteripi til alle køn og størrelser.

 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform oftes på 👣 fødderne, og sommetider hænderne, hvor kroppens organer, muskler, knogler m.m. har deres egne reflekszoner, hvor jeg arbejder med tryk på fodfladerne (palpation). Trykkene er meget specifikke og justeres i forhold til hver enkelt klient, og kan derfor benyttes på alle, og er rigtig god som børnevenlig behandling, også til babyer og små børn.

Hvilke problemer kan afhjælpes med zoneterapi?

Kolik, mellemøre/bihulebetændelse, stress, menstruationsproblemer, træthed, betændelse eller smerter i led og muskler, galde- eller nyresten, dårligt immunforsvar, fordøjelsesbesvær, talebesvær, hyperaktivitet, urinvejsproblemer, søvnbesvær, overgangsalder, eksem, astma/bronkitis, igangsættelse af fødsel.

Ofte har du som kommende klient gået over længere tid og hobet gener eller lidelse op. Derved tager en behandlingsprocesen også en længere periode. Hver enkelt behandling skal have tid at virke og stabilisere sig, så et forløb over fire til seks behandlinger med et par ugers mellemrum mellem hver, er givtigt.

Oprindelse af zoneterapi

Zoneterapi (refleksologi) er udviklet over flere tusinde år, og stammer oprindeligt fra Asien og Ægypten. Herhjemme har det udviklet sig over de senere årtier, hvor vi har gode erfaringer med dette. I dag er zoneterapi godkendt af Sundhedsstyrelsen som behandlingsform, og der kan søges tilskud via Sygeforsikringen Danmark.

Hvordan foregår zoneterapi?

Zoneterapi er en hygiejnisk og sikker behandlingsform. Før hver hver behandling afspritter jeg dine fødder, ligesom jeg afspritter mine hænder inden. Der er derfor ikke kendte tilfælde af overført sygdomme. Under behandling ligger du behagelig på min briks, med et nyvasket håndklæde over fødderne. Efter behandlingen ligger du normalt 15-20 minutter, og slapper af i rolige omgivelser.

Første gang med zoneterapi kan det godt virke lidt mystisk, men hvis du nogen sinde har gået i bare tæer på en varm sandstrand om sommeren, så vil du kunne genkende den behagelig følelse af velvære, som strømmer gennem din krop.

Reaktioner efter zoneterapibehandlingen

Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle fra person til person, og ofte forskellig fra gang til gang. Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer, og at bedring er på vej. Nogle typiske reaktioner kan være:

  • Velbehag
  • Afslappethed, træthed og dyb søvn
  • Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
  • Opblusning af gamle- og nuværende symptomer
  • Humørvisninger m.m.

Hvis du er i tvivl om dine reaktioner skyldes zoneterapi, er du velkommen til at kontakte mig.

Tilskud

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så indberetter jeg direkte, hvis du har modtaget zoneterapi, da de yder tilskud til dette.

 

RAB_Logo