Hypnoterapi

Hypnoterapi er en overbygning af hypnose, hvor behandler/klient med teknikker arbejder med underbevidstheden, ved at gå bag om den kritiske sans. Der opnås større indsigt, dybere permanente forandringer, ændre gamle overbevisninger, adfærd og følelser. Det foregår i en afslappet tilstand.
Ønsker du en positiv forandring og styrke dig selv med nye strategier, så er Hypnoterapi lige noget for dig. Det er en overbygning af hypnose, hvor behandler/klient med teknikker arbejder med underbevidstheden, ved at gå bag om den kritiske sans. Der opnås større indsigt, dybere permanente forandringer, ændre gamle overbevisninger, adfærd og følelser. Det foregår i en afslappet tilstand.

Hvilke problemer kan afhjælpes med Hypnose/Hypnoterapi?

Kan bruges til angst, vrede, sorg, traumer, forbier, smerter, vægttab, blive stressfri, røgfri samt andre afhængigheder.

Oprindelse af Hypnose/Hypnoterapi?

De første beskrivelser af hypnose er mere end 200 år gamle og stammer fra græske sovetempler og papyrusruller fra det gamle Ægypten.
I 1850´erne begynder Sigmund Freud at studere hypnose, og skriver i den forbindelse sin teori om det bevidste og ubevidste sind.
Bevidstheden kan i den forbindelse sammenlignes med et isbjerg, hvor den styrende ubevidste del, ligger skjult under vandets overflade.
I nyere tid har hypnosen udviklet sig og kombineres nu med terapeutiske teknikker, der hurtigt kan hjælpe klienter med at nå deres drømme eller mål.
De seneste år er der flere forskellige faggrupper som læger, tandlæger, psykologer begyndt at bruge hypnose.

Hvordan foregår Hypnose/Hypnoterapi?

Sammen laver vi nogle forestillings øvelser. Så skal vi lave et mantra, der skal hjælpe med at holde fokus på den forandring du søger.
Så vil du komme til at ligge på min briks med nyvaskede håndklæde og tæpper, og derefter vil jeg guide dig igennem.
Du vil også få små hjemmeøvelser med hjem, så du kan opnå de forandringer du søger. Du har evnerne jeg er guiden/GPS’en.

Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger fra tidligere klienter, skal du være den næste, så ring og book et forløb.