ID-Psykoterapi

ID-Psykoterapi står kort for Identitetsorienteret og Integrativ Dynamisk psykoterapi, og er en behandlingsform, der typisk består af regelmæssige samtaler hos en uddannet psykoterapeut der kan forløbe over uger eller år. Her bliver der taget hånd om både sind og kroppen. Da kroppen husker alt af både det gode og det dårlige, vil det sætte sine aftryk.

 

Psykoterapi samtalerum Klinik Solkilden Næstved

 

Jeg er meget fleksible, så du kan vælge kun samtaler, men har også mulighed vælge fysisk behandling, også under en session.

Jeg er færdiguddannet i maj 2014 på ID-Academy ved Ole Vadum Dahl. Så går du og er klar til små eller store forandringer i hverdagen, på jobbet, med partneren, børnene eller andre relationer.

Føler du dig trist, oplevet et svigt eller mistet nogen, så kom og lær mere om dig selv og dine resurser, samt få nogle redskaber til at klare dine udfordringer med.

Brug for forandringer i hverdagen, på jobbet, med partneren, børnene, andre relationer? Måske vil du lære dig selv bedre at kende og forstå, hvorfor du reagerer, som du gør i forskellige situationer? Måske du har noget du gerne vil i gang med eks. motionere, tabe dig, skifte job. Træt af at være stresset, brug for mere energi?

Brug for mere selvværd, været ude for en skilsmisse eller et tab af en nær person?

Har du været ude for en ulykke, svær sygdom eller andre chok? Jeg vil rigtig gerne støtte dig i din personlige udvikling. Jeg kan tilbyde dig samtaler i rolige og varme omgivelser, med masser af rummelighed. Det er dig der sætter grænser og bestemmer, hvad vi skal tale om.

Alle kan have brug for en at tale med om tanker og følelser i fortrolighed, og jeg byder ind med at kunne hjælpe dig med min viden om psykoterapi.