Øreakupunktur

Ved øreakupunktur ligger du afslappet på en briks og får nåle i ørerne i specielle triggerpunkter. Det tager cirka 10 minutter at sætte nålene i. Kort tid efter vil mange opleve en ro i kroppen ofte kombineret med en prikkende fornemmelse i ørerne. Øreakupunktur er en bivirkningsfri metode, der hjælper til at aktivere og fremskynde kroppens egen healingsproces. Dette gøres ved at genoprette kroppens egen energibalance, den såkaldte qi. Øreakupunktur er medvirkende til, at en lang række stoffer bliver frigivet i kroppen blandt andet adrenalin og endorfiner. Øreakupunktur er derfor velegnet til blandt andet smertelindring.

 

Hvilke problemer kan afhjælpes?

Øreakupunktur kan bruges til afhængighed, stress, smertelindrende, angst, søvnbesvær, m.m.
Ubalancer behandles ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer.

 

Oprindelse af øreakupunktur

Denne form har sin oprindelse i 1950’ernes Frankrig, hvor lægen Paul Nogier fra Lyon, efter mange års studier, fandt ud af, at øret afspejler hele kroppen og alle organerne i et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret på specifikke punkter.

 

Hvordan foregår øreakupunktur ?

Du ligger i behagelige rolige omgivelser på en briks med nyvasket håndklæder og tæpper.
Der bliver sat nogle nåle i, som du skal ligge med, der sættes også nogle små med et lille plaster ovenpå, som skal sidde nogle dage.

Du vil ofte modtage andet behandling, mens du ligger med nålene.