Multi Vib

MultiVib Madras Behandling Klinik Solkilden Næstved

 

Multivib Vibrationsbehandling kan afhjælpe dine gener ved hjælp af lavfrekvente vibrationer gennem en madras, som du ligger på.

Hvilke problemer kan afhjælpes med MultiVib?

Behandlingen giver gode resultater ved mange hverdags problemer og kroniske lidelser. Mange af dem der bliver behandlet, oplever en bedring på problemer, som andre behandlingsformer ikke har hjulpet dem med.
Vibrationerne hjælper kroppen med at slappe af og genfinde kroppens naturlige balance og slippe de spændinger, der ofte er skyld i smerter. Du oplever typsik bedre søvn og mere energi.
Denne metode har vist sig at kunne være meget god til bl.a. smerter i nakke, skuldre, ryg, ben, menstruations smerter, overgangsalder, fordøjelsesproblemer, lungeproblemer, og kan styrke immunforsvaret.

Oprindelse af MultiVib

MultiVib konceptet er et system, hvor lavfrekvente lydbølger bruges til stimulering af kroppen. Dette gøres ved hjælp af en madras med vibrations-højttalere placeret på strategiske steder, en forstærker og MULTIVIB appen som indeholder lydprogrammerne.
Vores behandlingsprogrammer er alle baseret på Olav Skilles originale lyd-filer. Disse er skabt ud fra afprøvninger og erfaringer gennem 40 år.

Hvordan foregår Multivib? 

Klienten ligger på madrassen og modtager andre former for behandling samtidig.