Hypnose & Hypnoterapi

Ønsker du en positiv forandring og styrke dig selv med nye strategier, så er hypnose og hypnoterapi lige noget for dig. Rikke i Næstved er certificeret hypnoseterapeut.

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnoterapi er en overbygning af hypnose, hvor jeg med speciale teknikker arbejder med underbevidstheden. Ved at gå bag om din kritiske sans opnår vi en større indsigt, og kan gå dybere med permanente forandringer, ændrer gamle overbevisninger, adfærd og følelser. Dette foregår i en afslappet tilstand.

Hypnose af unge Klinik Solkilden Jørgen Jensensvej 32 Næstved

 

Hvilke problemer kan afhjælpes med Hypnose/Hypnoterapi?

Det er en velegnet behandlingsmetode mod:

  • angst,
  • vrede,
  • sorg,
  • traumer,
  • forbier, eller
  • smerter,

Det støtter til at styre og stabilisere vægttab, til at blive stressfri, til at lave rygestop, lade dig slippe for sukkertrang eller andre kedelige afhængigheder.

Oprindelse

De første beskrivelser af hypnose er mere end 2.000 år gamle, og stammer fra græske sovetempler og papyrusruller fra det gamle Ægypten. I 1850´erne begynder Sigmund Freud at studere hypnose, og skriver i den forbindelse sin teori om det bevidste og ubevidste sind.
Bevidstheden kan i den forbindelse sammenlignes med et isbjerg, hvor den styrende ubevidste del, ligger skjult under vandets overflade.

I nyere tid har hypnosen udviklet sig og kombineres nu med terapeutiske teknikker, der hurtigt kan hjælpe klienter med at nå deres drømme eller mål.
De seneste år er der flere forskellige faggrupper som læger, tandlæger, psykologer begyndt at bruge hypnose, og nye danske studier, viser det har en stærk effekt.

Hvordan foregår Hypnose / Hypnoterapi?

Sammen laver vi nogle forestillingsøvelser. Så skal vi lave et mantra, der skal hjælpe med at holde fokus på den forandring og personlig udvikling, du søger.
Så vil du komme til at ligge på min briks med nyvaskede håndklæde og tæpper, og derefter vil jeg guide dig igennem processen. Det kan ofte tage nogle sessioner at komme gennem sådanne ➰et loop, da dine følelser skal være med.
Du vil også få små hjemmeøvelser med hjem, så du kan opnå de forandringer du søger. Du har evnerne, jeg er guiden/GPS’en.

Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger fra tidligere klienter, og skal du være den næste, så ring og book et forløb. Her er nem tilgang fra alle steder i Sydsjælland.

For din kvalitetssikring er jeg medlem af:

klinik-solkilden-certified-gold-member-of-the-national-guild-of-hypnotists
Certified Gold Member of The National Guild of Hypnotists.