Børne- & Ungebehandling

Vi er specialister børneterapi Klinik Solkilden

Speciale i børn og unge

Det er vigtigt for mig, at behandlingerne foregår på børnenes præmisser, at skabe en god relation, så de får en god oplevelse og har lyst til at få behandling en anden gang.

De skal ikke ligge stille, jeg kan godt behandle dem, mens de leger, får læst en bog, eller spiller på smartphone eller tablet.

Jeg har en lille kasse med blandet bøger/legetøj, men tag gerne noget yndlingslegetøj, bog, bamse eller dyne med.

Nogle børn vil gerne have forælder tæt på og holde i hånd, andre vil gerne de sidder i stolen lidt væk. Nogle er vågne under hele behandlingen andre falder i søvn.

De helt små er placeret på briksen sammen med en forældre, så de får en god fælles oplevelse.

Sådan kan du forberede dit barn til en behagelig oplevelse?

Fortæl barnet at det skal nusses på fødder, hoved og kroppen.

At du som forældre vil være der hele tiden, og det ikke gør ondt.

Kik på hjemmesidens billeder og videoer, så de har set, hvordan der ser ud, når I ankommer, hvordan klinikken er indrettet, samt de ved hvordan jeg ser ud.

Husk noget personligt barnet er tryg ved!

Jeg har gennem tiden specialiseret mig i børn og deres forskellige behov. Vigtigt at finde deres styrker og resurser i deres udfordringer.

Gennem forskellige øvelser og hjemme behandlinger kan styrke krop og sind.

 

 

Ofte set problemstillinger hos unge 13 – 23 år

Vores unge er ofte presset på tid i dag, der stilles krav fra de sociale medier, deres uddannelse, sport, fritidsjobs, de skal også huske at pleje familie og venner.

De har især brug for at få tømt deres hoveder, få ro på krop og sind samt fyldt frisk energi på.

Derfor er det rigtig godt med massage til at få løsnet musklerne af alt det computerarbejde de sidder med. Kraniosakral terapi er super til at løsne spændinger i hovedet og krop, nulstillet nervesystemet, og zoneterapien giver en god udrenselse af affaldsstoffer og fylder ny og frisk energi på kroppen.

Der sker så mange ting i deres liv, at de kan have brug for et frit rum til at tale om deres tanker og følelser, med en der ikke er involveret i deres relationer. En der kan hjælpe dem med at opdage deres resurser og kompetencer og nye redskaber til at tackle svære situationer.