Zoneterapi

Klinik Solkilden giver zoneteripi til alle køn og størrelser.

Zoneterapi er en behandlingsform på 👣fødderne, hvor kroppens organer, muskler, knogler m.m. har deres egne reflekszoner, og hvor der arbejdes med tryk på fodfladerne (palpation). Trykkene er meget specifikke og justeres i forhold til den enkelt klient, og kan derfor benyttes på alle, og er rigtig god som børnevenlig behandling, også til små børn som babyer.

Hvilke problemer kan afhjælpes med zoneterapi?

Kolik, mellemøre/bihulebetændelse, stress, menstruations problemer, træthed, betændelse/smerter i led og muskler, galde/nyresten, dårligt immunforsvar, fordøjelsesbesvær, talebesvær, hyperaktivitet, urinvejsproblemer, søvnbesvær, overgangsalder, eksem, astma/bronkitis, igangsættelse af fødsel.

Ofte har en kommende klient gået over længere tid og hobet gener og lidelse op. Derved tager en behandlingsproces også en længere periode. Hver enkelt behandling skal have tid at virke og stabilisere sig, så et forløb over fire til seks behandlinger med et par ugers mellemrum mellem hver, er givtigt.

Oprindelse af zoneterapi

Zoneterapi (refleksologi) er udviklet over flere tusinde år, og stammer oprindeligt fra Asien og Ægypten. Herhjemme har det udviklet sig over de senere årtier, hvor vi har gode erfaringer med dette. I dag er zoneterapi godkendt af Sundhedsstyrelsen som behandlingsform, og der kan søges tilskud via Sygeforsikringen Danmark.

Hvordan foregår zoneterapibehandling?

Zoneterapi er en hygiejnisk og sikker behandlingsform. Før hver hver behandling afsprittes fødderne, ligesom jeg afspritter mine hænder inden. Der er derfor ikke kendte tilfælde af overført sygdomme. Under behandling ligger du behagelig på min briks, med et nyvasket håndkæde over fødderne. Efter behandlingen ligger du ofte 15-20 minutter, og slapper af i rolige omgivelser.

Første gang med zoneterapi kan det godt virke lidt mystisk, men hvis du nogen sinde har gået i bare tæer på en varm sandstrand om sommeren, så vil du kunne genkende den behagelig følelse af velvære, som strømmer gennem din krop.

Tilskud

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så indberetter jeg direkte, hvis du har modtaget zoneterapi, da de yder tilskud til det.

 

Kontakt mig for at booke tid

 

RAB_Logo